miércoles, 15 de junio de 2011

¡Pero qué mareo!

Pruebas, pruebas y más pruebas.
Estreno imagen electrónica. En los próximos días quien tenga el valor de entrar en esta URL se encontrará cambios y más cambios, hasta que encuentre un diseño de página web que, finalmente, me satisfaga. Más o menos.
En esta vida, lo único constante es el cambio. Aunque suene a paradoja.

2 comentarios:

 1. Hola Ximo!
  Estic llegint "La mà de Déu" (fabulós fins ara, a caball entre Seven i El Codi DaVinci, per no parlar de la quantitat de coses que estic aprenent sobre el territori) però m'ha deixat mosca un detall que no acabe d'entendre i volia que m'aclarires si pot ser:
  A l'edició en català, a la pàgina 361, la Laura i en Medida estan parlant del descobriment d'ella sobre el significat de les cartes de tarot. No acabe d'entendre la suma i resta que fa en Medina, supose que em confòn "El penjat" (del qui estava convençut que hi havia carta a l'escenari del crim!). Donc això. t'agrairia moltíssim que m'explicares un poc aquest fet del calendari i per què a mi no m'ixen els càlculs, ja et dic, la resta eixa em descoloca del tot...

  Moltes gràcies i molta sort amb el teu llibre, que he vist que ha ixit ja amb tirada en castellà!

  Un abraç.

  Toni Campos, email: kamps4@hotmail.com

  ResponderEliminar